Wat zit er in onze dipping powder startersets?

Wil je prachtige, langdurige nagels zonder een bezoek aan de salon? Met onze dipping powder startersets breng je de salonervaring naar je eigen huis. Maar wat zit er precies in zo'n set en hoe gebruik je deze? We vertellen je er alles over en geven tips voor het beste resultaat. Lees snel verder en ontdek hoe je zelf aan de slag kunt gaan. 

Stap voor stap: Wat vind je in jouw starterset?

Onze starterset is zorgvuldig samengesteld om alles te bevatten wat je nodig hebt voor het perfecte dip powder manicure. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten als je jouw set opent:

  1. Base coat

Deze heldere basislaag is je eerste stap. Het bereidt je nagels voor op het dippen en zorgt ervoor dat het poeder goed hecht.

  1. Activator

Na het aanbrengen van het dip poeder komt de activator. Deze vloeistof verzegelt de kleur en transformeert het poeder naar een harde, duurzame laag.

  1. Top coat

Wil je die salon-glanzende afwerking? Onze top coat beschermt je kleur en verhoogt de glans.

  1. Brush saver

Niets zo vervelend als verharde kwasten. De brush saver houdt je kwasten zacht en klaar voor gebruik.

  1. Borsteltje

Tijdens het dippen kan er wat poeder naast vallen. Met dit borsteltje veeg je gemakkelijk overtollig poeder weg.

  1. Nagelriemduwer

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de nagelriemduwer maak je je nagels perfect klaar voor het dippen.

  1. Nagelvijl

De nagelvijl gebruik je om je nagels te vormen en de finishing touch aan te brengen na het dippen.

  1. Reserve kwastjes

Extra kwastjes komen altijd van pas, vooral als je vaak manicures doet.

  1. Nederlandse handleiding

Onze duidelijke handleiding legt je stap voor stap uit hoe je de dipping powder toepast.

  1. GRATIS verwijderfolie

Als bonus ontvang je verwijderfolie om de dipping powder gemakkelijk en veilig te verwijderen.

Hoe begin je met je eerste dipping powder manicure?

  1. Zorg dat je nagels schoon, droog en vrij van olie zijn. Duw je nagelriemen terug en vijl je nagels in de gewenste vorm.
  2. Breng een dunne laag base coat aan en dip je nagel in het poeder. Tik zachtjes om overtollig poeder te verwijderen. Herhaal dit voor een intensere kleur.
  3. Breng de activator aan, laat het even drogen en verzegel het geheel met de top coat voor een glanzende finish. In de video hieronder vertelt YouTuber Charlotte Blitzblum je er meer over (spoel even door naar 03:40). 

Hoe zorg je dat je manicure lang mooi blijft?

Vermijd de eerste uren water en stoot je nagels niet. Gebruik handschoenen bij het afwassen of schoonmaken.Gebruik elke dag een voedende olie voor je nagelriemen om je nagels gezond en sterk te houden.

Wat is het voordeel van een dipping powder starterset?

Dipping powder is duurzamer dan traditionele nagellak en gemakkelijker te gebruiken dan gel. Het biedt een langdurige oplossing zonder UV-licht. Met een starterset bespaar je veel geld vergeleken met salonbehandelingen. Alles wat je nodig hebt zit in één pakket.

Hoe kies je de perfecte kleur voor je dipping powder manicure?

Het kiezen van de juiste kleur is belangrijk om je persoonlijke stijl te benadrukken. Stem dit af op het seizoen: lichte, frisse kleuren werken goed in de lente en zomer, terwijl diepere tinten zoals bordeaux en donkergroen prachtig zijn in de herfst en winter. Denk ook aan je dagelijkse activiteiten; neutrale kleuren zijn veelzijdig en praktisch voor elke gelegenheid.

Is dipping powder geschikt voor zwakke of beschadigde nagels?

Ja, dipping powder kan zelfs een uitkomst bieden voor zwakke of beschadigde nagels. Het poeder biedt extra laagjes die je natuurlijke nagels versterken en beschermen tegen verdere beschadiging. Let wel op: een correcte verwijdering en regelmatig onderhoud van je nagels zijn vereist om je nagels gezond te houden.

Kun je creatief zijn met designs bij het gebruik van dipping powder?

Absoluut! Dipping powder is niet alleen voor eenkleurige manicures. Je kunt er ook prachtige designs mee maken, zoals ombre-effecten, marmeren looks of zelfs nail art met stencils. Experimenteer met verschillende kleuren en technieken om je eigen unieke stijl te creëren. Meer weten? Bekijk dan ook onze nageldesigns pagina

Wat zijn de voordelen van dipping powder vergeleken met acryl of gel?

Dipping powder is een fantastisch alternatief voor acryl en gel. Het is geurloos, vereist geen UV-licht om uit te harden en is sneller aan te brengen. Bovendien biedt het een natuurlijke uitstraling en een lichter gevoel op de nagels. Daarnaast is de verwijdering eenvoudiger en minder schadelijk voor de nagels dan bij acryl of gel.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust! Met onze dipping powder startersets is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een professionele manicure thuis te doen. Start vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van salon-perfecte nagels in het comfort van je eigen huis!

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.