Bang Bang + Tropical Cabana + Diamond White - Oceaankus


Gebruikte producten:

- Glowdip starterset

- Kleur: Bang Bang

- Kleur: Tropical Cabana

- Kleur: Diamond White

Stap-voor-Stap Instructie voor het Aanbrengen van ‘Bang Bang + Tropical Cabana + Diamond White’ Dipping Powder

Benodigdheden:

  • Bang Bang Dipping Powder
  • Tropical Cabana Dipping Powder
  • Diamond White Dipping Powder
  • Base coat
  • Activator
  • Top coat
  • Nagelvijl en buffer
  • Stofborstel of een zachte kwast

Voorbereiding

Vijl je nagels in de gewenste vorm en duw je nagelriemen zachtjes terug.

Voor een optimale hechting, de natuurlijke nagels lichtjes opruwen/matten met een buffer blok of de fijne kant van een vijl, voor het aanbrengen.

Zorg ervoor dat je ook de onzichtbare nagelriem en huidresten verwijdert, om te voorkomen dat ze worden opgetild.

Breng voor gebruik geen oliën of crèmes aan.

Stap 1: Base Coat & Kleurpoeder

Breng een dunne laag Base Coat aan. De eerste laag moet snel gaan en hoeft niet al te precies te zijn. Pas op dat je de nagelriemen niet lakt, want dit kan leiden tot luchtbellen onder de nagels en de hechting beïnvloeden.

Dip daarna onmiddellijk, met een hoek van 45 graden, je vinger voorzichtig in het kleurpoeder "Bang Bang", "Tropical Cabana" of "Diamond White" en klop het overtollige poeder af. Verwijder vervolgens het overtollige poeder door lichtjes met de borstel over het oppervlakte te gaan. Herhaal het proces bij de rest van je nagels. Lak één nagel per keer en dip daarna direct in het poeder voordat je aan de volgende nagel begint.

Giet "Bang Bang", "Tropical Cabana" en "Diamond White" in een open bakje of dipbakje. Meng of draai de poeders met een tandenstoker of ander puntig voorwerp om een design te maken.

Breng een dunne laag base coat aan op één nagel. Zorg ervoor dat je de randen goed bedekt, maar raak de huid rondom de nagel niet aan.

Stap 2: Base Coat & Kleurpoeder

Herhaal stap 1 voor een optimale dekking, hechting en een mooie en prachtige kleurintensiteit.

Stap 3: Activator Coat

Breng voldoende Activator Coat aan over het hele nageloppervlak, de randen en ook bij de tip. De Activator is de belangrijkste stap in het applicatieproces, omdat deze de lagen afdicht en aan de nagel bindt en voorkomt dat er luchtbellen ontstaan en zorgt voor een langdurige hechting. Laat de Activator Coat minstens twee minuten drogen.

Stap 4: Vijlen & Polijsten

Nu kun je met de fijne kant van de vijl of een buffer alle oneffenheden en onzuiverheden wegpolijsten en de nagels in de gewenste vorm en dikte brengen. Het is belangrijk om voorzichtig te vijlen zodat je het oppervlak en de nagels niet beschadigt. 

Stap 5: Activator Coat

Herhaal stap 3. Breng opnieuw voldoende Activator Coat aan op de hele nagel en de omtrek ervan om de lagen optimaal te verzegelen. Laat de Activator Coat vervolgens minstens twee minuten drogen. Om ervoor te zorgen dat de activator droog is, kun je het oppervlak van de nagel na 2 minuten schoonmaken met een papieren handdoek. Dit om te voorkomen dat de Top Coat uithardt door vervuiling.

Houd 2-3 minuten wachttijd tussen Top Coat en Activator Coat aan.

Stap 6: Top Coat

Breng een dunne laag van de Top Coat gelijkmatig aan met 2-3 snelle bewegingen en laat het minstens twee minuten drogen.

Stap 7: Top Coat

Herhaal stap 6. Breng een tweede, dunne laag Top Coat aan op de nagels. Laat dit vervolgens 2-3 minuten drogen.


En voilà! Met deze eenvoudige stappen creëer je prachtige, duurzame nagels met de 'Bang Bang + Tropical Cabana + Diamond White' dipping powder. Veel plezier met je prachtige nagels!


Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.